Mega Giveaway by Yana & Cik Putih

Assalamualaikum..
Jom ramai2 join GA nih . Hadiah dia memang best GILA.. nak join klik SINI

                         


syarat-syaratnya adalah *bunyi drum:
  1. Follow Cik Yana (picit je nama dia) DAN Cik Putih (aku la tu)
  2. Buat satu entry bertajuk "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
  3. Copy banner di atas & paste di dalam entry tersebut. Linkkan gambar tersebut kepada entry ni.
  4. Tag 3 rakan anda dan pastikan diorang tahu pasal GA ni.
  5. WAJIB tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen ENTRY SAYA YANG INI :)
  6. Contest ini akan berakhir pada 8 Ogos. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan ) 
  7. Kalau rajin like la fan page aku & cik yana sekali , tu pon kalau rajin la.tak paksa okeh.
  8. Copy senarai sponsor kat bawah dan letak dalam entry korang tu (nak copy paste dari aku pon boleh)
    senarai sponsor :
    1. Scarf Sweethoney
    2. Wirda Azurainie.  
    3. Droplet House
    4. Lens Mania
    5. Ayu-Raudhah Shawlstore
    6. Nora Nabella
    7. Applepinkbow
    8. Syafeika Edora
    9. pixel mania
    10. Wan Hazel 
    11. Momo Chan Collection 
    12. NHL Colloection
    13. Kei Seinchi
    14. Sya Razali 
    15. Aimi Craft 
    16. Habibi Hamid
    17. Shawl Az 
    18. Imann Abdul
    19. Aan Boutique
    20. KZ Nabihah Boutique
    21. Ciktiqz Adamaya
    22. Tri Fa
    23. Kittyshawls 
    Yaya tag: 

    Terima Kasih..Bye-yeom

    3 ulasan:

    Syazwan Che Deraman berkata...

    macam menarik je nih.
    tapi selalunya. dapat Shawl.
    laki pon boleh pakai Shawl?

    ayasama berkata...

    hahak..XD
    lau nak kelainan boleh lah pakai time flight ..^^
    bg la kat cik kak baju hijau kat blog tu ..>.<

    C i k P u t i h K e b a b o m ! berkata...

    sudah check penyertaan.
    thanks for joining.
    Gudluck ! ^^,