Blog Pilihan...

Assalamualaikum semua readers . Yaya decide nak post/ cadangkan blog2 yang jadi pilihan Yaya . Most of the owner, orang lama dalam blogging nih . And Yaya fikir Yaya nak cadangkan one boy n one girl  .Kalau nak terus ke blog diorang klik ja name bawah uh .

Boy: 

ini Syazwan Che Derama . Dia nih pilot . Sebab apa Yaya follow dia ?? sebab jadi Pilot is one of cita-cita Yaya kecik2 dulu tapi terpaksa dilupakan sebab Yaya rabun .*org kata, org rabun xley jadi pilot.. sobs..sobs .. Yaya suka blog dia , sebab even dia pilot , dia xtertumpu pada piloting ja . Mean, entry2 dia tentang pelbagai benda  , dari hidup, love, sampailah tips pilih sayur .haha :P Pendek cite dia memang classssss lah ~~


Girl:

Ini pula blog Cik Dil . Dia punya blog lawa . Jeles Yaya =.='' . Lebih kurang ja dengan blog kat atas uh, tapi Cik Dil ada letak sikit tutorial dalam blog dia . Cik Dil nie jugak pandai buat doodles ?? Xtaw pa tu doodles , pergi la singgah blog dia . 

Tu ja . Lain kali Yaya suggest blog lain pulak k ??



Terima Kasih..Bye-yeom

2 ulasan:

madammondoq berkata...

salam singgah..

mehlah singgah blog madam.. mana tahu boleh jadi blog kegemaran u pulak pasni.. hehe..

JOM BACA NI : OST LAGU TEMA TAHAJJUD CINTA

JOM BACA NI : THE BEAUTY OF MELBOURNE

Amirah Suhana berkata...

suka blog syazwan! terbaik ;) hehe