Blogku Memang Lawa Di Mata Lulu Caldina




 Cik Ya join segmen dari cik lulu nie.. macam best ja.. ramai yang join x kira la blogger baru atau yang otai.. lau nak join klik bawah nie..




nak join?? syarat nye simple ja..(copy&paste)



  1. Letak header Lulu-Pages dan linkkan ke entri ini dengan tajuk 
    "Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina"
  2. Dalam entri tu, silalah tulis apa jer yang korang nak.. ekeke
  3. Dah siap, tinggalkan link entri korang kat komen entri ni
  4. Tarikh Tutup, Rabu ni, 3 petang...




see, simple kan?? xpayah nak tag2, like sana, like sini.. so , join la...


header dia lawa..urgh, jeles..=.=''


Terima Kasih..Bye-yeom

7 ulasan:

Kancil 8349 berkata...

Salam perkenalan daripada Kancil

Datang dari segmen Lulu...
Blog yang simple. Semoga menjadi blog pilihan lulu...good luck

ayasama berkata...

trimas..
hope so la..>.<

Gen2Merah berkata...

saya setuju.. Ini lah blog paling lawa pada pandangan Lulu Caldina.. semoga blog ini bakal melekat entri 48 jam di blog pilihan Lulu.. ehehe

Gud lak ya.. Salam Ukhuwah
~Gen2Merah~

ayasama berkata...

thnx you gen2 merah..^.^

fRaMe+LenSeS berkata...

Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
Rendah dri nya rasa.

Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

salwaismail berkata...

saya singgah dari segmen yang sama! :D
http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

ayasama berkata...

trimas frame+lenses..
salwaismail: thnx visit..