amik la kau






sabtu lepas, 6/8 cik ya x taw la kenapa cik ya boleh rajin sangat me'renovate' blog kawan cik ya nih. 
since dia pun masih baru cik ya tolong la edit sikit-sikit.. 
masa tengah edit tu rasa macam lupa something..rupanya hari nie, hari jadi dia....
WHAT ??? 

So, hepi befday diucapkan kepada blogger baru nie..Reez Izra.. dia ni sebenarnya kawan sekelas Cik Ya.. Seriously, Cik Ya memang lupa hari ni hari jadi dia, padahal dua minggu lepas sibuk carik kan hadiah untuk dia *tapi x jumpa yang sesuai.. so , ni jadi hadiah befday.. ambik la..
*abaikan tab bleach yang banyak2 tue..

disebabkan cik ya dah bagi hadiah nie 2 hari lebih awal, terima kasih dari dia pun dapat 2 hari lepas.. memang best gile rasa bila orang hargai kerja kita.. see.. see..


and dia still ucapkan terima kasih lagi hari ni.. hahak.. u'r welcome ica.. jangan x guna pulak blog tu nanti..

ada orang suruh cik ya editkan blog dia jugak.. uuiii~~ tengah xde mood la kawan.. lagi pun next week exam..




Terima Kasih..Bye-yeom

Tiada ulasan: