Kesian Robert Pattinson

Assalamualaikum , 

Rpatz.. marah dan kecewa...


jujur aku tak pandai nak buat karangan berita . so aku tulis berita nie macam aku tulis post2 aku yang lain . jadi apa yang kesiannya dengan Rpatz nie? ok , ramai yang tahu Rpatz (Robert Pattinson) dah berkapel dengan Kristen Stewart almost 3 tahun sejak vampire saga dulu .

Kristen selepas hubungan dengan Rupert kantoi .. 

 Lepas ja si Kristen kantoi curang dengan direktor dia sendiri, Rpatz memang frust (marah + kecewa + sedih + malu)  dan beliau nekad untuk pindah keluar dari rumah milik bersama yang dikongsi dengan si Kristen . 


pindah .. Rpatz keluar dari rumah 4Million £ yang dimiliki bersama Kristen di Los Angeles  ..


Selepas terbongkarnya hubungan Kristen dengan Rupert Sanders, ramai yang marah dan kecewa dengan dia termasuk Emma Clark, 25 die-hard-fans of Twilight . Emma telah meng'upload' video di Youtube yang ditujukan kepada Kristen dan telah menerima banyak hit dari penonton. Dia melahirkan kekecewaannya melalui video tersebut . Antara soalan yang diajukan kepada Kristen ialah :-


“How she can do this? Why would you cheat on Robert Pattinson?”


Emma dalam videonya di Youtube ...

aku pun pelik dengan si Kristen nie . apa tak cukup hensem ke si Robert Pattinson nie sampai Rupert yang ada anak 2 tu pun dia nak . ramai perempuan yang sanggup berbunuh nak dapatkan Rpatz tu .. tapi tak boleh nak buat apalah kan ? cinta punya pasal *kononnya* .. -______________-

Terima Kasih..Bye-yeom

2 ulasan:

pwincess Lov3y dOv3y berkata...

x pe..sy ade sebagai pengganti..hahahaha

Aiya Lvdra berkata...

haha.. pon boley .. XD