PENGKAJI BINTANG TERKEJUT JUMPA GADIS DALAM PLASTIK SAMPAH

Assalamualaikum ,




Seorang pengkaji bintang di Korea Selatan terkejut apabila beliau menemukan seorang gadis di dalam plastik sampah yang diletakkan dihadapan rumahnya . Beliau yang ketika itu ingin keluar terkejut apabila plastik sampah hitam itu bergerak secara tiba-tiba . Beliau kemudiannya mendekati dan membuka plastik itu dan seorang gadis yang sedang pengsan dan comot ditemukan di dalamnya ..Beliau kemudiannya membuat keputusan untuk menjaga dan merawatnya dan mulai hari itu, gadis itu tinggal bersama dirumahnya .

Serius ja kan bunyinya . Sebenarnya itu intro music video (MV) dari kumpulan Davichi . hehe.. sorry..sorry .. MV nie tajuknya "Don't Say Goodbye" . Lagu nie dah lama la jugak . Aku pernah dengar tapi tak tahu tajuk then lupa sampai semalam . Sampai semalam ja ? kompomlah , aku dah jumpa tajuknya takkan lupa lagi, ya dak ? MV nie sangat-sangat sedih, sebab dekat last MV tu laki si pengkaji bintang tu ...................... Ok aku tak nak cakap . Nak tahu apa jadi last sekali, korang kenalah tengok MV nih . >.<





Terima Kasih..Bye-yeom

4 ulasan:

AkmaFaizal berkata...

Dah nak percaya cite awak ni tau dek..hehe..best gak lagu ni..layannnn...

Aiya Lvdra berkata...

hahak .. sory sory .. lol ^^

eyryn berkata...

haha.. alahai, lagu rupenye :)

Hazirah_Hazril berkata...

Aweet nya tgok video tu..