Mface = Blog . Video . Gambar . Kawan

Assalamualaikum , 


korang mesti kenal mereka berdua ini kan ? post kali nie aku nak cerita pasal abang baju kuning nih . abang ke pakcik ? LOL ~~ sebab aku tak tahu sangat cerita pasal eizlan yusof  . So AC Mizal . ada sesiapa yang tak kenal ke ? Ala yang jadi pengacara RM 1 juta money drop tu . *cite yang slalu buat aku suspen gile .  first of all, korang mesti taw pasal AC MIZAL dapat gelaran DATUK kan ? tak kan la x taw , blogger2 femes dah buat post dulu kot pasal berita nih . Dia dapat gelaran nih daripada Sultan Pahang Sultan Haji Ahmad Shah di Istana Abu Bakar , Pekan , Pahang..  WHOA~~ BIG APPLAUSE !!! clap.. clap.. clap.. 


secondly , korang taw tak pasal Mface . Apakah itu ? Mface adalah satu laman web *kot yang dibuat oleh Ac Mizal ? What ? tak percaya ? aku pun . tapi aku dengar tadi kat berita pukul 8 tv3 tu . Dia ada jugak cakap bendalah ini, boleh blog dan sebagainya yang jugak boleh digunakan untuk tujuan bisnes . aku adalah bukak kejap dan ini rupa dia yang aq dapat .. klik untuk lebih besar .. :)



tu ja untuk post kali nie .. XD


Terima Kasih..Bye-yeom

2 ulasan:

fashiontwister berkata...

Salam sis. Boleh bg detail (nama, alamat, no tel ) di fashiontwister@gmail.com. Kami nk pm kt FB tp u private u punya message. Pemenang Giveaway Fashiontwister ritu untuk dress tak bg respon walau kami dh inform dia. So, terpaksa cabut undi dan pilih pemenang lain.Kira dress tu sis pemenangnya.Tahniah sis. Bg detail asap sebelum/pada Ahad 1 Jan 2012 ye.Tq ~ Fashiontwister

ayasama berkata...

thnx . i already sent it .. check u'r inbox ..

thnx again . ^^